Luciano arduini “SACHETA” VALPOLICELLA DOC CLASSICO SUPERIORE
42,00 €
![]() |
|
---|---|
![]() |
Veneto |
![]() |
|
![]() |
Corvina (50 %), Corvinone (20 %), Rondinella (20 %) ir Oseleta (10 %) |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
“SACHETA” VALPOLICELLA DOC CLASSICO SUPERIORE įšskirtinis šio vyno bruožas – gamybos būdas, kai vynuogės džiovinamos, kad vynas taptų tvirtesnis, o jo puokštė – sudėtingesnė. Intensyvi rubino raudonumo spalva ir itin vaisiškas aromatas. Švelnus ir aksominis skonis su ryškiu migdolų prieskoniu. Rekomenduojama butelį atidaryti likus bent valandai iki gėrimo ir patiekti 18 °C temperatūros. Puikus vynas prie raudonos mėsos, ant grotelių keptos mėsos ir brandinto sūrio.
Vynuogių veislės
Corvina (50 %), Corvinone (20 %), Rondinella (20 %) ir Oseleta (10 %)
Gamybos technologija: Vynuogės skinamos paskutinėmis rugsėjo mėnesio dienomis. Geriausios ir sveikiausios kekės dedamos į padėklus, labai saugant, kad vynuogės nebūtų pažeistos. Vėliau jos perkeliamos į specialias sausas ir gerai vėdinamas vaisių saugyklas, kur rudenį paliekamos džiūti ir netenka iki 35 % savo svorio.
Vyno gamybos procesas: Lapkričio mėn. pašalinami koteliai ir švelniai spaudžiama. Pirmoji maceracija, trunkanti apie 20 dienų, kurios metu vynuogės rankiniu būdu perkošiamos ir perpumpuojamos. Vėliau vynas perkeliamas į statines, kuriose brandinamas apie 30 mėnesių, o po to toliau brandinamas butelyje.
DERLIAUS NUĖMIMAS 2018 M.
– Alkoholio kiekis: 15%
– Likutinis redukuojantis cukrus: 0,80 g/l
– Bendrasis rūgštingumas: 6,00 g/l
– PH: 3,60
– Grynasis sausasis ekstraktas: 36 g/l

ATSIĖMIMAS PARDUOTUVĖJE
Nemokamas atsiėmimas fizinėje parduotuvėje “Vyno krautuvėlė” Justiniškių g. 91-4, Vilnius (PC "Norfa") - 0,00 Eur

PRISTATYMAS ADRESU
Kurjerio pristatymo paslauga 5,00 Eur Lietuvoje*.
Nuo 60 Eur užsakymus siunčiame nemokamai Lietuvoje*.
*išskyrus Kuršių Neriją