Gran Cucina tepamas pistacijų kremas 220g

10,00 
Įkvėptas riešutinio pistacijų skonio gardėsis tinka gaminant aromatingą pastą, pyragus ir vegetariškus patiekalus. Užtepkite pistacijų kremą ant duonos arba išbandykite

Gran Cucina Toskanos vištienos kepenėlių paštetas 180g

9,00 
Paštetas pagamintas iš maltų vištienos kepenėlių, visų vertinamas dėl rafinuotumo ir švelnios tekstūros. Paruošta pagal tradicinius Itališkus receptus. Puikūs pagardas su skrebučiais. Net ir paprastiems patiekalams gali suteikti gardų skonį. Sudėtis: vištienos kepenėlės 50%, svogūnai, salierai, morkos, saulėgrąžų aliejus, baltas vynas, druska, česnakas, baltieji pipirai, prieskoniai. Be dažiklių ir konservantų. Maistinė ir energetinė vertė 100g/ml- 1325kj/321kcal Riebalai – 31.0g Sočiųjų riebalų rūgščių – 3.3g Angliavandeniai – 3.0g Cukrus – 0.5g Baltymai – 6.3g Druska – 2.2g Gamintojas:Gran Cucina, Italija

Gran Cucina ypač tyras alyvuogių aliejus „Mosto” nefiltruotas 250 ml

11,00 
Sodrus ir švelnus alyvuogių aliejus gaminamas iš Ligūrijos alyvuogių. Aukštos kokybės aliejus iš alyvuogių spaudžiamas mechaniniu būdu, nenaudojant cheminių tirpiklių.

Itališkas pirmojo vynuogių spaudimo vynas TRABACCO Novello Rosso Terre di Chieti

33,00 
Jaunas, pirmojo vynuogių spaudimo Novello raudonasis vynas iš Vidurio Italijos Abrucų regiono. Vyno spalva raudona, su violetiniais akcentais, skonis vaisiškas,

Itališkas raudonas vynas MONATIC DARK Montepulciano d’Abruzzo DOP

26,00 
Ryškus, sodrios rubino spalvos su vyšnios šokolade atspalviais.

Itališkas raudonas vynas TRABACCO Montepulciano d’Abruzzo DOC

33,00 
Subtilus, lengvas, intensyvios raudonos spalvos su vaisių ir juodosios vyšnios atspalviais.

Itališkas sausas vynas NOVARIPA Montepulciano d’Abruzzo DOC

17,00 
Rubino raudonumo spalva su juodųjų vyšnių ir slyvų atspalviu.